Judit levitte a szemetet, két komplett vaddisznófej nézett rá vissza a kukából

2019. június 19., 19:39

Szerző:

Két vaddisznófejet talált a szemeteskukában egy nagybányai nő – írja a Főtér.

A helyi lakos a Facebookon tette közzé az első ijedség után készített fotókat:

A tetemek – egy felnőtt és egy süldő vaddisznóé – még frissek voltak, valaki nem sokkal előtte trancsírozhatta fel őket. Majd a fölösleget a tömbház kukájába dobta.

„Nálunk mindent szabad?” – tette fel a kérdést a közösségi hálón Németh Judit Emese.

Jelzése nyomán a rendőrség és az állategészségügyi hatóság is kiszállt a helyszínre.

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.

2024. április 23., 10:13

Az elhízás világszintű probléma: a Föld lakosságának 51 százaléka, vagyis több mint négymilliárd ember küzd túlsúllyal, ami nagyrészt az egészségtelen táplálkozásnak, a mozgásszegény életmódnak és a rossz minőségű ételeknek köszönhető.