Jó tündér lesz Rogán Cecília, szegény gyermekeken fog segíteni Sarka Katával

2018. október 29., 13:30

Szerző:

Nem is találhattak volna jobb arcot a 14. Mikulásgyárhoz, mint Rogán Cecíliát és Sarka Katát. Rogán Antal kabinetminiszter felesége és barátnője először az Instagramon jelentette be, hogy közös cégük, a Nakama & Partners részt vesz a Mikulásgyár szervezésében. Majd pedig Mészáros Lőrinc tévéjében, az Echo TV-ben járt Rogán Cecília, ahol a jótékonysági akcióról beszélt – szúrta ki a 444.hu.

Az interjúból kiderül, hogy több hírességet is bevontak a kezdeményezésbe, például Kasza Tibit és Csonka Andrást. A Mikulásgyár helyszíne egyébként idén a Városliget helyett a Millenáris lesz, ajándékcsomagként elsősorban tartós élelmiszert várnak. A megyei jogú városok önkormányzati irodáiban is lesznek gyűjtőpontok az ajándékoknak. 

És ki ne felejtsük a felsorolásból, hogy a Rogán család évek óta elajándékozza a gyerekek megunt játékait.

A portál azt írja, hogy a honlap vagy Facebook-oldal nélkül működő Nakama&Partners tavaly 30-szoros nyereségnövekedést ért el, minden befolyó forint feléből hasznot csináltak, végül Rogán Cecília 82 milliós osztalékon osztozhatott Sarka Katával.

Ezért őszintén reméljük, hogy nem okoz nagy érvágást a Rogán-családnak a megunt játékok elajándékozása a külföldi luxusszállodák, a helikopteres magánutak és a majdnem egymilliós Louis Vuitton táska finanszírozása mellett.

 

14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.