Saját lakásában, egy fotel mögött, pokróc alá bújva akart elrejtőzni a rendőrök elől az iszákos Lajos

2019. szeptember 23., 15:50

Szerző:

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei 21-én este a lakásásán fogták el F. Lajos, 33 éves ózdi lakost, aki ellen három elfogatóparancs volt érvényben. A hatóság elől bujkáló férfi elfogásakor az egyik, tartózkodási helyéül szolgáló lakás szobájában

egy fotel mögött, pléddel letakarva rejtőzött el.

A Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja ittas vezetés és garázdaság, a Balassagyarmati Törvényszék pedig ugyancsak ittas vezetés miatt kereste F. Lajost – írta a police.hu.

 

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

2024. április 23., 13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.