Itt a vége, akció közben kapták el B. Krisztiánt, a rafinált fóliás tolvajt

2018. december 6., 13:24

Szerző:

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság B. Krisztián 38 éves ózdi lakossal szemben, aki egy helyi szupermarketból 2018. október 15-én 20 óra 20 perckor eltulajdonított egy táblagépet és négy pendrive-ot.

A Kazincbarcikai járőrök szolgálatuk teljesítése során észlelték az üzletbe érkező férfit, akivel korábban lopás elkövetése miatt intézkedtek. A rendőrök felhívták a biztonsági szolgálat munkatársainak a figyelmét, hogy kövessék le kamerával B. Krisztián áruházban történő mozgását.

A tolvaj a táskájában elhelyezett alufóliával becsomagolt dobozba rejtette a műszaki cikkeket, így az áruvédelmi eszközöket alkalmatlanná tette a feladatuk ellátására.

Íme a rafinált doboz: 

Fotó: police.hu

A járőrök a férfit a helyszínen elfogták – írja a police.hu.

 

 

 

A japánkertnek és a japán stílusban épült kertnek az a célja, hogy egyszerre gyönyörködtessen és elgondolkodtasson, békés, nyugalmat árasztó helye legyen az elmélyülésnek, meditációnak. Ugyanakkor a japánkertben fellelhetjük az érdekes formájú köveket, ritka növényfajokat is.