Egyszerre több emberrel beszélget, de intim hangulatot ígér Mészáros Lőrinc feleségének tévéjében Várkonyi Andrea

2019. október 16., 09:37

Szerző:

Izgalmas beszélgetéseket ígér nézői­nek Várkonyi Andrea, aki hamarosan egy formabontó műsorral jelentkezik vasárnap esténként a Life TV képernyőjén.  

„A műsorra leginkább a talkshow-reality műfaj illik rá, ugyanis híres emberekkel beszélgetek (egyszerre többel is) egy különlege­sen berendezett stúdióban, amelybe 360 fokos díszletet terveztek. Nem lesz közönség, és amikor a vendég körülnéz, nem lát majd kamerákat. Pont ez az intim és bensőséges hangulat az alapja annak, hogy olyan mélységekig menjünk le egy témában, amire nem igazán volt még példa a hazai televí­ziózásban" – mondta a Borsnak a műsorvezető.

A Life TV Mészáros Lőrinc feleségéé. Munkatársaink kedden össze is futottak a férjével, aki egyebek között éppen a Várkonyi-féle műsor indításának apropóján tartózkodott Óbudán. Kérdéseinkre sajnos nem válaszolt.

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.