Innováció a kozmetikai iparban

2019. június 19., 13:20

Szerző:

Filótás Zsuzsannát, Mary Cohr Magyarország kereskedelmi és marketing igazgatóját kérdeztük a legújabb innovációs fejlesztésről, az AGE FIRMING krémről:

– Az AGE FIRMING valóban az első olyan anti-aging hatású feszesítő krém, amely helyreállítja a bőr tömörségét. A volumen vesztés központi szerepet játszik az öregedés megnyilvánulásában. Egy francia felmérés szerint az  50 év feletti nők  81%-a, és már a 15 év feletti nők 53%-a is úgy érzi, nem elég feszes a bőre, és beesettnek látják az arcukat. Az ajkak körül, a homlokon és az arcon megjelennek a ráncok, „keményebbnek” tűnnek az arcvonások. A szakemberek is tudják, mindenki feszes, gyönyörű, és fiatalosan sugárzó bőrt szeretne, ezért fejlesztették ki a tökéletes megoldást jelentő AGE FIRMING innovatív feszesítő krémet, amely optimális eredményeket nyújt. Hatását két lépcsőben fejti ki: az első fázis, az irharéteg, ahol regenerálja az elasztikus rostokat, javítja a bőr struktúráját és összetételét. Ezt a homoktövis kivonatnak és az alaria esculenta kivonatnak köszönhetjük. A második fázis a hámréteg, ahol a ráncok kialakulásának megelőzése és azonnali liftinghatást eredményezése a cél.

Egy hónapos (napi kétszeri) használat után a bőr feszessége kivételes mértékben megnövekszik, átlagosan 72,9%-ban.  A bőr rugalmassága 43,8%-ban javul egy hónapos használat után, és a ráncok mélysége szemmel láthatóan csökken.  A krém állaga friss és könnyű, mely kifejezetten ehhez a termékhez lett kifejlesztve.  Az AGE FIRMING krém rendszeres használatától a bőr feszesebb, simább és teltebb lesz. Az arc kontúrjai hangsúlyosabbak lesznek, és a bőr láthatóan fiatalabb és sugárzóan szép lesz. Nekem azért a személyes kedvencem ez a krém, mert egyrészt egy védő, filmréteget képez az arcomon, másrészt a volumennövelő hatása miatt, ami napról napra egészségesebbé és fiatalabbá teszi az érett bőrömet. (x)