Belehalt a vírusba az egészséges életet hirdető ukrán vírustagadó

2020. október 19., 05:39

Szerző:

Korábban vírustagadó volt, most rövid időn belül belehalt a koronavírus-fertőzésbe egy ismert ukrán influenszer - írja a Metro nyomán a Szeretlek Magyarország. 

A 33 éves Dimitrij Stuzsuk profilját több mint egymillióan követték, a férfi elsősorban az egészséges életmódot és a sportolást promózta.

Sztuzsuk Törökországban kaphatta el a vírust. A kórházból olyan fotókat posztolt magáról, amelyeken oxigénmaszkot viselt, és a következőket írta hozzá:

"Meg akarom osztani, hogy mennyire beteg vagyok, ezzel szeretnék figyelmeztetni mindenkit. Én voltam az az ember, aki szerint a Covid nem létezik. Egészen addig ezt hittem, amíg el nem kaptam. A Covid-19 nem egy egyszerű betegség. Nagyon is súlyos."

Nyolc nap után hazaengedték a kórházból, de  néhány órával később hirtelen olyan rosszul lett, hogy azonnal vissza kellett vinni a sürgősségire.

 

 

14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.