Íme a világ leghülyébb táblája

Alig egyetlen négyzetméternyi gazos területet véd FŰRE LÉPNI TILOS! táblával egy önkormányzat Nagy-Britanniában.

2011. augusztus 3., 14:52

A járókelőket meghökkentő tábla London déli részén van az Elm sétányon. A pusztán néhány talpalatnyi földön nemigen lehet se focizni, se piknikezni, se parkolni, így rejtély, hogy ugyan kitől kell védeni a ráadásul nem is gondozott pázsitot, hanem eléggé csomós, ritkás füvet - írja a

harmonet.hu.

Az illetékes önkormányzat is elismeri, hogy nincs értelme a tiltó táblának, amelyet a helyiek a legostobábbnak kiáltottak ki Nagy-Britanniában. Pedig akad vetélytársa - legalábbis látszatra. Egy építkezési terület mellett Newcastle-ben egy sebességkorlátozó tábla 9,5 mérföldes maximális tempóra int. A lakosság igencsak elképedt az adattól, mivel mindig 10 mérföld szerepel hasonló helyeken hasonló táblákon. A 9,5-esnek azonban van értelme az építésvezető szerint.

"Ha szokvány 10-es táblát teszünk ki, akkor az emberek rá se hederítenek, de ha 9,5-eset, akkor arra mindenki felfigyel, még ellenőrzi is, hogy jól látta-e, és igyekszik igazodni az intelemhez" - idézte a brit Metro újság Richard Hancockot.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.