Igazi lőfegyvert tart otthonában Németh Kristóf, de nem önvédelemre kell neki

2019. június 3., 16:05

Szerző:

Nem filmhez, vagy színdarabhoz használt kellék, hanem igazi, éles lőfegyver az, amit Németh Kristóf nap mint nap használ. 

 „Sportfegyvereim vannak, azokról beszélünk, nem önvédelmiről" – mondta a színész a Borsnak.

„Már gyerekkoromban az volt minden vágyam, hogy sportlövész legyek. Tíz év az alsó korhatár, amint betöltöttem a tizedik szülinapomat, azt kértem a szüleimtől, hogy vigyenek el a Marczibányi téri lőtérre. Így lettem a Magyar Honvédelmi Szövetség Központi Lövész Klubjának a versenyzője" – fejtette ki bővebben Németh Kristóf, aki három egymást követő évben országos bajnok lett.

A színész tavaly kezdte elsajátítani az igazi, éles maroklőfegyverrel a szituációs lövészet alapjait. Azóta ebben elmélyült, annyira, hogy két éve a lövészklub versenyzője lett.

Nagyon óvatosan bánik a fegyverekkel: elemeikre szedve, két külön fegyverszekrényben tartja őket, gondosan elszeparálva a lőszereket.

„Mi nem pusztító, hanem szép sporteszköz látunk a fegyverben. Pont ezért a családunk természetesen nem is vadászik " – tette hozzá.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

2024. április 23., 13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.