Hosszú Katinka, Ördög Nóra, Sebestyén Balázs és Majka a legértékesebb magyar celeb

2020. július 29., 15:25

Szerző:

Forbes egy 130 fős merítésből idén is elkészítette a 25 legértékesebb magyar celeb listáját, amelyben a hírességek ismertségét, kedveltségét, hitelességét és követését mérték. Nincs sok változás a tavalyi lajstromhoz képest, legalábbis ami az élmezőnyt illeti.

A pálmát még mindig a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő, Hosszú Katin­ka viszi, aki harmadik éve a legértékesebb magyar celeb.

A második helyen sincs változás: ez újra Ördög Nóráé. Ő az, aki nemrég boltot nyitott Balatonakarattyán, és hosszas gondolkodás után a Nekem a Balaton nevet adta neki.

Őt Sebestyén Balázs követi – aki újabban elvenné az örögek jogosítványát – utána Majka, majd Istenes Bence műsorvezető és a gasztroguru Fördős Zé következik. 

A továbbiak: Rúzsa Magdi, Till Attila Kasza Tibi és Kiss Ramóna, Dallos Bogi, Gáspár Laci, Marsalkó Dávid. Befért a lajstromba Caramel és Rubint Réka is, ők a 16. és a 19. helyen végeztek.

2024. április 24., 14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.