Horrorfilmbe illő látvány fogadta a világhírű színésznőt egy budapesti kórházban

2018. december 14., 16:35

Szerző:

„Ha nem látnátok többé... remélem a szerveim jó emberekhez kerültek” – posztolta az Instagramjára a 13 millió követővel rendelkező Ruby Rose tegnap délelőtt az budapesti Uzsoki kórházból. Az ausztrál színésznő épp hazánkban forgatott új sorozatának, a Batwomannek felvételén vett részt, amikor a hangos zajok és lövések zaja ellen védő füldugója beszorult. A műanyag eltávolításának érdekében a színésznő az Uzsoki kórházba fáradt, ahol elborzadt az őt ott fogadó látványon.

A színésznő az instagramjára több képet is posztolt - az egyébként magyarországi viszonylatban tűrhető - kórházról, horrorfilmdíszletként aposztrofálva, ami fogadta, és remélve, hogy a tetanusz-oltása, amelyet kapott, szükség esetlén meg fogja védeni.

A füldugó sikeres eltávolítása után kis idővel az Orange Is The New Blackből és a John Wick 2.-ből ismert színésznő újra posztolt, megtudta, hogy a kórház, ahol járt, teljesen átlagos szintet képvisel Magyarországon. Ekkor  utánanézett, milyen állapotok uralkodnak a magyar egészségügyben, majd felajánlotta, hogy hajlandó bármilyen módon segíteni a magyar egészségügy fejlesztése érdekében, és tudatta követőivel, hogy ha bármilyen tippjük, ötletük van az ügyben, szóljanak neki.

Ruby Rose hazájában, Ausztráliában szövetségi kormánya 2015-16-ban az ország GDP-jének 10 százalékát költötte az egézségühyi ellátásra. Magyarországon a Eurostat szerint ez az arány 2015-ben 7,2 százalék volt.