Hat évig éltek együtt halott gyermekükkel

Múmiaként nyugodott éveken keresztül egy kazincbarcikai családi ház egyik szobájában egy fiatalember. Testét balzsamokkal kenték, az anyja meggyőződése volt, hogy halott gyereke egy hónapon belül felépül.

2013. július 19., 10:52

A fiatalembert hat éve keresték a rendőrök eltűntként. Közvetlen rokonai, a házban élő szülők és a fiatalember testvére szerint Attila Finnországba költözött, ahol tovább folytatta egyetemi tanulmányait, majd a helsinki egyetemen oktatott. Míg a közvetlen szomszédok ámultak és bámultak a képzelt sikereken, addig a fiú a ház eldugott szobájában hevert holtan, írja a

Blikk.

A külvárosi háznál már az utca közepéről lehetett érezni az orrfacsaró bűzt. Úgy tudjuk, a helyszínelő rendőrök már csak egy csontvázat és zsigereket találtak az épületben, és döbbenten szembesültek azzal, hogy Attila édesanyja, Ilona szerint a mozdulatlan csontvázban még pislákolt az élet.

A nő elmondása szerint mindennap etette gyermekét, aki azonban kivétel nélkül visszaöklendezte a táplálékot. Hiába azonban a „hullámzó" egészségi állapot, Ilona töretlenül gondoskodott a fiúról.

– Mit lehet erre mondani? Téboly! Az ember kitalálni sem tudna ilyet, de amikor a családjában történik meg, olyan, mintha meghasadna az elméje – mondta az egyik rokon.