Halálra gázolt egy férfit a vonat a hajdúböszörményi vasúti átjáróban

2019. június 16., 11:07

Szerző:

Vonat gázolt halálra egy férfit Hajdúböszörményben vasárnap reggel - közölte honlapján a rendőrség.

A police.hu azt írja, a jelenleg rendelkezésre álló adatok  szerint a Külső-fehértói úton található vasúti átjáróban eddig tisztázatlan okból a vonat elgázolt egy férfit, aki a helyszínen életét vesztette.

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 84 éves helyi férfi háromkerekű elektromos kerékpárral közlekedett Újfehértó irányába, amikor neki ütközött a már leengedett vasúti félsorompó rúdjának.

Az idős ember az ütközés következtében a sínekre esett és az arra közlekedő személyvonat elütötte.

A vonaton összesen tízen tartózkodtak, közülük nem sérült meg senki. A helyszínelés befejeződött, az érintett útszakaszon zavartalan a forgalom - közölte a rendőrség.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.