Gombostűvel töltött péksüteményekkel lepte meg vevőit a Lipóti Pékség Győrben

2019. augusztus 5., 10:30

Szerző:

Egy héten belül több vá­sárló is gom­bos­tűt ta­lált a Li­póti Pék­ség győri üz­le­te­i­ben vá­sá­rolt ter­mé­ke­kben – írja a Ripost.

Egy vevő éppen a frissen beszerzett kókuszkockáját ette volna meg, meg, de közben valami keményre harapott rá. Amikor közelebbről megnézte, látta, hogy egy gombostű az – osztotta meg élményét egy győri nő a Facebookon.

Egy másik győri asszony a Lipóti Pékség Kodály Zoltán úti üzletében vett sajtos kiflit, de amikor meg akarta enni, kellemetlen meglepetésben volt része, ő egy lipóti sajtos kifliben talált gombostűt, nem is egyet. Egy anyuka a Lipóti Pékség egyik győri, belvárosi üzletében, a Corvin utcában vásárolt apró sajtos pogácsát, amelyet

a másfél éves gyermekével akartak megenni. 

Szerencsére a gyermeknek nem történt baja, de az édesanyja ráharapott egy olyan pogácsára, amiben szintén volt gombostű. Panaszt tettek.

A lap megkereste a Lipóti Pékséget. Mint kiderült, tudnak a problémáról, és kivizsgálják a vásárlói panaszokat. A cég válasza szerint nem a saját termékeikben volt a gombostű, hanem az egyik beszállítójukéban. Partnerüket utasították az eset kivizsgálására – magyarázta a Lipóti Pékség munkatársa.