George Clooney megcsináltatta magát „odalent”?

Ball ironing – ez az az angol szakkifejezés, ami újabban a hollywoodi sztárok között terjedő kozmetikai őrület neve. Ha nem tetszik, hogy az ékszerek odalent nagyon lógnak, helyre lehet őket tenni nagyon drágán. George Clooney ezzel viccelt legutóbb egy olasz divatmagazinnak nyilatkozva.

2013. január 21., 17:32

A heregolyók kozmetikázásával viccelődött az 51 éves színész-rendező egy interjúban. Illetve, nem is biztos, hogy viccelődött. Az olasz Max magazinnak nyilatkozva Clooney azt mondta: „Sosem csináltattam meg a szemem környéki ráncokat, de rengeteg pénzembe került a herék bőrének ránctalanítása.”

A színész, aki az MMA-harcművész bajnokkal, Stacy Keiblerrel randizik újabban, közölte: nem szereti a ráncokat. „Ez egy új fajta technika, ball ironing-nak hívják” – tette hozzá.

A Sun brit bulvármagazinnak nyilatkozó sebészek szerint jelentősen növelheti egy férfi önbizalmát és a szebbé teszi, feszesíti a nemi szervek környéki bőrt egy ilyen beavatkozás.

Természetesen az olaszokat taccsra tette a nyilatkozat. Az egyik olvasó így kommentálta kedvenc magazinjának interjúját a sztárral: „Jó humorú pasas, de Hollywoodban bármi megtörténhet.”

10:13

Az elhízás világszintű probléma: a Föld lakosságának 51 százaléka, vagyis több mint négymilliárd ember küzd túlsúllyal, ami nagyrészt az egészségtelen táplálkozásnak, a mozgásszegény életmódnak és a rossz minőségű ételeknek köszönhető.

Alvászavarról akkor beszélünk, ha valaki lámpaoltás után félórával még nem alszik, ill. a probléma egy hónapon túl is fennáll. Az alváshiánynak komoly szervi – és pszichológiai következményei is lehetnek, ezeket csak akkor lehet hatásosan kezelni, ha szorongás áll a problémák hátterében.