Gáspár Bea asszony és a lánya bement ordibálni a salgótarjáni kórházba

2019. november 28. 14:56 - szerző: 168 Óra

A múlt héten karambolozott Gáspár Győző és családja: hazafelé tartottak Salgótarjánba, amikor egy huszonhat éves nő, menetiránnyal szemben felhajtott az útra.

A sé­rülteket azonnal a salgótarjáni kórházba szállították, de a családtagok szerencsére kisebb sérülésekkel megúszták a balesetet.

az asszony az ujját fájlalta, amely szerdára be is kékült,

A lányuk, Virág előreesett, és a fejét, az arcát és térdét ütötte meg, Győző pedig a hasát fájlalta. A kivizsgálások után hazaengedték a famíliát, azonban a másik sofőrt még most is a kórházban tartják.

Szeles Péter, a Nógrád me­gyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője elárulta, hogy a fiatal nőt feszítővágó segítségével szabadították ki autójából a tűzoltók. De a Suzuki sofőrjének nemcsak a sérüléseivel kellett foglalkoznia, a Bors úgy tudja, hogy a Gáspár család család haragja is rászakadt.

Nekik ugyanis 

meggyőződésük, hogy a nő direkt hajtott szembe a forgalommal.

A lapnak egy informátor azt mesélte, hogy Bea asszony és Virág szerda délután bement a kórházba, hogy számon kérje a a fiatal nőt. Bejutottak a  szobájába is, ahol kiabálni kezdtek, több ápoló és a nő egy rokona épp a kórteremben tartózkodott.

A hangoskodás miatt Bea asszonyt és a lányát megkérték, hagyják el a kórtermet. Azóta sokkal szigorúbban őrzi a kórház személyzete a balesetet szenvedett nőt, akinek erős fájdalmai vannak.