Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Koporsókészítőknek tartott tanulságos szakmai előadást Gáspár Győző

2019. október 7. 16:10 - szerző: 168 Óra

Temetkezési vállalkozóknak tartott előadást és adott szakmai tanácsokat Gáspár Győző. A Romantic frontemberének édesapja, idősebb Gáspár Győző foglalkozott a koporsóbiznisszel, amelybe fia nyolc évvel ezelőtt szállt be, és azóta is rendületlenül csinálja. – Mivel százéves idehaza a temetkezés mostani formája, ezért tartottak egy kiállítást, egy expót a legnagyobb hazai cégeknek, és oda hívtak meg. Nagy megtiszteltetés volt, mert nem azért akarták, hogy itt legyek, mert én vagyok a Győzike, hanem mert tényleg értek ahhoz, amit csinálok" – mesélte büszkén a Blikknek Gáspár Győző.

A showman mostanában rendszeresen jár fellépni és gyakorta látható a tévében is, néhány éve azonban egyik napról a másikra csúszott ki a lába alól a talaj, szinte egyetlen megkeresése sem volt. Akkor döbbent rá, hogy 

milyen szerencse, hogy több lábon áll.

– A hírnév múlandó, a siker csak öt percig tart, de koporsóra mindig szükség lesz. Ennek a szakmának mindig lesz jövője – osztotta meg bölcselmét a celebritás.