Két hét alatt nyolcezer példány fogyott el Gáspár Bea asszony könyvéből, újra kell nyomni a kötetet

2019. december 11., 12:25

Szerző:

Gáspár Győző felesége két hete jelentette meg első receptes kiadványát, de már most a második nyomást készíti elő a kiadója, ugyanis szinte mind a 8 ezer darabot elkapkodták a vevők.

A Bea konyhája jelenleg is a 22. helyen áll az egyik online könyvesbolt toplistáján, erősen limitált belőle a készlet. A Színes Ász szerint a 4990 forintos könyv kiadásából eddig nagyjából 2 millió forint folyhat vissza a szerzőhöz.

„Nem ez a könyv oldja meg az életünket, szóval hoz, amit hoz... Nem ez a lényeg! Inkább az az érzés megfizethetetlen, amikor megírják nekem a háziasszonyok, hogy ezt vagy azt elkészítették a receptem alapján, és imádta a család” –mesélte Bea asszony, aki a dedikálást is szerette: volt, ahol három órán keresztül szignózta a könyveket.

(A Blikk nyomán)

 

 

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.