Gabonakör bukkant fel Kiskanizsánál, az ufókutató szerint egy láthatatlan villám okozta, de valószínűbb, hogy emberek

2020. július 4., 11:04

Szerző:

26 méter átmérőjű gabonakör jelent meg egy búzatáblában Kiskanizsa és Bajcsa között – írja Kanizsaújság.

Vajon ufójelenségnek vagy csak egy gyerekcsínynek köszönhető a képződmény? – teszi fel a jogos kérdést a lap, amely egy nagykanizsai üzemmérnökhöz, úgy is mint kozmikuscivilizáció-kutatóhoz, az egykori helyi ufóklub vezetőjéhez fordult szakszerű magyarázatért.

 

Tóh László, mint elmondta, számos esetben vizsgált hasonló jelenséget. Látott már mesterséges, ember által készített gabonakört, de a szóban forgó táblában látható képződménynek 

egyszerű fizikai magyarázata van:

az elmúlt időszakban nagyon sok villámlás volt a környéken, valószínű, hogy itt egy villámcsapás történt.

„Kétféle villám létezik. Abban az esetben, amikor a felhőből csap le a villám, ez az egyik. A másik, amikor a földből indul el a milliárdnyi töltésmennyiség. Ez olyan gyorsan történik, hogy szabad szemmel nem lehet látni. Ha alulról felfelé csap az elektromágneses tér balra tekeredő lesz. Itt azt látjuk – tudatta Tóth László.

Azt már mi tennénk hozzá, hogy a magasból készült fotón világosan látható, hogy a gabonakörbe egy kis ösvény csatlakozik, vagyis a kör készítői valószínűleg ott közelítették meg a "képződményt". A Föld számos pontján bukkantak fel az utóbbi évtizedekben gabonakörök, és a többségükről be is bizonyosodott, hogy ember alkotta azokat, ráadásul elég egyszerű módszerekkel.

A kutatóval készült beszélgetést videón is megtekinthetik:

 (A hvg.hu nyomán)

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.