Felszólítás: fizetsz, vagy megetetlek a krokodilommal!

Az olasz maffia legújabb ajánlata: fizess, vagy megetetünk a krokodillal!

2009. szeptember 25., 17:33

Az olasz rendőrség maffiallenes csoportja közölte: a nápolyi maffiavezértől lefoglaltak egy krokodilt. A bűnöző az állat segítségével félemlítette meg azokat, akik nem akartak védelmi pénzt fizetni neki. A rendőrök éppen fegyverek után kutattak a főnök házában, amikor egy méretes krokodilra bukkantak a teraszon.

Az állat 40 kilót nyom és 1,7 méter hosszú; főleg nyulakat és egereket etettek meg vele.

A rendőrségi szóvivő közölte, hogy a nápolyi Camorra szindikátus vezére arra használta az állatot, hogy pénzt és szívességeket csikarjon ki üzletfeleiből. A rendőrség nem tartóztatta le, viszont eljárás indult ellene veszélyes állat illegális tartásáért. Azzal is vádolják, hogy kínozta az állatot.

A rendőrség még nem tudta kideríteni, milyen típusú krokodilról van szó és hogyan érkezett Olaszországba. A feltételezések szerint Közép- vagy Dél-amerikai kajmán lehet. A hüllőt vadőrök gondjaira bízták - írta az AP hírügynökség.

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.