Évi 162 órát ülnek a dugóban a budapesti autósok

2019. február 15., 16:17

Szerző:

Az INRIX nevű szervezet azt méri, hogy évente hány órát töltenek dugóban azok a sofőrok, aki rendszeresen autóval járnak a nagyvárosokban. 

Vizsgálataik szerint legbedugultabb város Kolumbia fővárosa, Bogotá, itt a sofőrök évente 272 órát töltenek el a forgalomban vesztegelve. Ez több, mint 11 napot vesz el az életükből.

Fotó: Facebook/Borbély Lénárd

Bogotá utána sorban jönnek az európai nagyvárosok, Rómában 254, Dublinban 246 órát kell évente dugóban tölteni, ezután Párizs és az oroszországi Rosztov jön, de előkelő helyen szerepel London, Milánó és Bordeaux is.

Hozzájuk képest elég jól állunk, ugyanis Budapesten 162 órát kellett fölöslegesen eltölteni azoknak, akik napközben autókáznak a városban. Ezzel Budapest a megmért városok között a harmincadik a listán.

(Az Azonnali nyomán)

 

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.