Évek óta rugdalta a kapufákat - lebukott!

Kapufákat rúgott többször is egy első osztályú svéd kapus éveken át, de csak a minap kapott sárga lapot érte.

2009. október 5., 05:14

A saját kapuja oldalfáit rugdalta befelé, hogy kisebb legyen a kapuja. Csupán pár centivel tudta így szűkíteni a hét méternél is szélesebb kaput, és csak alul, de picit azért növelte ezzel csapata nyerési esélyeit. A módszer csak hordozható kapuknál működik, földbe rögzített cölöpűeket rugdalhatott volna lábtörésig Kim Christensen. Ő maga egyébként dán, de a svéd Göteborg csapatában játszik. Lebukása az Orebro elleni meccsen történt, az ellenfél egy szemfülese észrevette a rugdalódzást, szólt a bírónak, aki sárga lapot adott a kapusnak.

Mivel nem pirosat, nem indult Christensen ellen fegyelmi eljárás – írta az MTI.

A kapus bevallotta, hogy évek óta rugdalja a kapufákat, a trükköt egy kapusbarátjától leste el.

A Göteborg jelenleg a második a svéd bajnokságban, az AIK Stockholm előzi meg 3 ponttal. 5 mérkőzés van vissza a szezonból.

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.