Érzelmes vallomást tett Kásler Miklós kitüntetettje, Trokán Péter

2019. március 20., 12:29

Szerző:

Az első magyar szappanopera, a Szomszédok János nevű erdészeként országosan ismertté  vált Jászai Mari-díjas színművész a Nők Lapjának számolt be arról, hogy mi az, ami szerinte hiányzik a mai világból.

– A szeretet értékét szeretném visszahozni – mondta Trokán Péter, aki úgy érzi, hogy ma már lassan minden fontosabb annál, hogy az emberek őszinte egyszerűséggel kimutassák szeretetüket. A gyerekeknek könnyen megy, de mekkora erőre és bátorságra vall, ha egy felnőtt ember (legyen az családtag, barát, kolléga)

megölel, a szemedbe néz, és szívből azt mondja: szeretlek"

– tette hozzá a színész.

Trokán Péter, azaz János
Fotó: Youtube

A horgászatért rajongó Trokán Péter nagy beteljesületlen álma, hogy elutazzon egy több hetes ázsiai körútra. „Kíváncsi vagyok milyen a keleti világ, az ott élő halak, a különleges növényekkel fűszerezett, helyben elkészített ételek valódi ízei".

Trokán Péter március 15. apropóján Magyarország Érdemes Művésze lett, a díjat Kásler Miklós erőforrás miniszter adta át.

(A Blikk nyomán)

Tegnap 16:59

A japánkertnek és a japán stílusban épült kertnek az a célja, hogy egyszerre gyönyörködtessen és elgondolkodtasson, békés, nyugalmat árasztó helye legyen az elmélyülésnek, meditációnak. Ugyanakkor a japánkertben fellelhetjük az érdekes formájú köveket, ritka növényfajokat is.

2024. április 16., 19:12

A csodás lila virágaival pompázó orgona elbűvöl a látványával és az illatával, ám azt kevesen tudják, hogy az ehető növények közé tartozik. Mi több, kiváló immunerősítő, erős gyógyhatású növény.