Elfogták a rendőrök a börtön elől bujkáló macedón férfit, de senki ne aggódjon, nem Nikola Gruevszki volt az

2019. február 22., 17:10

Szerző:

A nagyszombati rendőröknek rövid időn belül egy újabb olyan férfit sikerült elfogniuk, aki elbujdosott a börtönbüntetés elől.

„Szárazpatak községben a begyűjtött adatok alapján rendőri rajtaütésre került sor február 21-én. Az 56 éves, Észak-Macedóniából származó Alexander G. számára egy rejtekhely volt kialakítva a ház padlásán, amelyben a családja lakott" – közölte a TASR hírügynmökséggel a nagyszombati rendőrségi szóvivő. A férfi már hét éve bujkált az igazságszolgáltatás elől – írja a Bumm.

Úgy tűnik, Szlovákia egy kicsit máshogyan viszonyul a börtönbüntetés árnyékában élő macedónokhoz, mint Magyarország, amelynek a közreműködésével a vesztegetés és hivatali visszaélés miatt két évre ítélt exkormányfő, Nikola Gruevszki Szkopjéból Budapestre  menekülhetett, hogy rendkívüli eljárásban menekültjogot kapjon. Ő köszöni, jól van, néha a Westendben sétálgat.

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.