Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Einhell szerszámgépek – maximális tudással, elérhető áron

2020. február 19. 17:30 - szerző: Szponzorált tartalom

Akár otthoni barkácsolásra, akár kerti munkára keresünk megbízható, magas minőséget és tudást nyújtó gépeket, szerszámokat, alkatrészeket, az Einhell termékei tökéletes választás profiknak és házi ezermestereknek egyaránt. A cég termékei – immár több mint 50 év tapasztalat birtokában – minden esetben magasfokú szakértelmet nyújtanak a vásárlók számára.

Az 1964-ben alapított, németországi Landau an der Isar-i székhelyű Einhell Germany AG az évek hosszú során a folyamatos innováció és a vásárlók igényeinek maximális figyelembevételével mára a világ egyik vezető vállalatává nőtte ki magát. A szűnni nem akaró fejlesztések ellenére mindig sikerült hűnek maradnia a gyökereihez. Ahogy a jelmondata („Einhell well done”) is jelzi, mindig is élen járt az innovatív termékek fejlesztésében, a technológiai újításokban, a megfelelő ár/érték arány maximális figyelembe vétele mellett. A cégnek napjainkban a világ 40 országában mintegy 1600 alkalmazottja van, a termékeit pedig több mint 90 országban értékesítik, az árbevétele pedig 2017-ben az 552 millió eurót is elérte.

Az állandó fejlesztés természetesen nem állt meg, a vállalat egyaránt folyamatosan szondázza a vásárlók eltérő igényeit, valamint az újabb és újabb piacok nyújtotta lehetőségeket. Bár világméretű konszernné nőtte ki magát, a központ ugyanabban a városban maradt, ahonnan világhódító útjára annak idején elindult. Azonban a termelés egy részének Spanyolországba való kiszervezésével már 1968-ban sikerült megtennie az első lépéseket is a nemzetközivé válás útján.

Az innováció nemcsak abban merült ki a cég története során, hogy a világ minden tájáról a professzionális szakembereket gyűjtött össze a formatervezőktől a mérnökökön át a szerszám-specialistákig bezáróan, hanem folyamatosan figyelemmel kísérte vásárlói – egymástól sok esetben eltérő – igényeit, a felhasználási területeket, beépítve a tervezési és kivitelezési folyamatokba az itt szerzett tapasztalatokat, hogy a termékek minden igényt maximálisan kielégítsenek. Mindezek természetesen a legmagasabb szintű környezetvédelmi és biztonságtechnikai szabványok betartásával, széleskörű tesztelés és átfogó minőségbiztosítás mellett történnek.

Az Einhell Germany AG anyacég magyarországi viszonteladója a Megatool Kft. A megatool oldalán széles választékban megtalálhatóak Einhell termékei. Termékeihez a legprofesszionálisabb szakmai támogatással segíti a vásárlókat. 

Maximális tudást és minőséget kínál azon vásárlók számára, akik a legprofibb eszközöket keresik akár a nagy gépek, akár az elektromos kézi szerszámok, akár a kerti és víztechnológiai termékek területén. Legyen szó barkácsgépekről, elektromos kézi szerszámokról (csavarkulcsok, fogók, fűrészek, lemezvágók), kerti gépekről (ágvágók, benzines láncfűrészek, fűkaszák, vagy akár sövénnyírók), magasnyomású mosókról, szivattyúkról, öntözőkről, vagy netán műhelygépekről (aggregátorok, körfűrészek, gyalugépek), biztos lehet abban, hogy minden esetben maximális tudással és professzionális eszközökkel fog találkozni, amiket aztán a ház körüli, vagy benti, netán munkahelyi körülmények között a legnagyobb megelégedéssel tud majd használni.

Kiváló minőséget a legjobb áron – az Einhell termékeiben garantáltan nem fog csalódni.