Egy éve nyomoznak a svédek Semjén luxus-rénszarvasvadászata miatt, de Magyarországon senkit nem terveznek kihallgatni

2019. március 11., 12:09

Szerző:

Lassan egy év is eltelt, de még mindig nem zárták le a nyomozást a svéd hatóságok Semjén Zsolt helikopteres házirén-vadászatának ügyében – értesült a hvg.hu.

A lap érdeklődésre a svéd ügyészség ismét megerősítette, hogy a lopás miatt indult nyomozás még mindig tart, de a titoktartás miatt egyéb részletet nem árulhatnak el. Hozzátették, hogy a nyomozás jelen állása szerint senkit nem terveznek kihallgatni Magyarországon, és „senkit nem értesítettek esetleges bűncselekmény gyanújáról” – írja a lap.

A magyar miniszterelnök-helyettest, a KDNP elnökét egy számi gazda, bizonyos Niklas Johansson tavaly áprilisban vádolta meg azzal, hogy egy háziasított rénszarvast lőtt ki. Johansson szerint az, amit Semjén tett, az pont olyan, mint bemenni valakinek a farmjára, és lelőni az egyik tehenét.

Az Országgyűlés fideszes többségű mentelmi bizottságát azonban nem érdekelte, honnan lehetett Semjénnek pénze a milliós tételekbe kerülő skandináv hobbivadászatokra, amelyek során előfordult, hogy egy komplett szállodát ürítettek ki, hogy a KDNP elnöke még véletlenül se fusson össze magyar állampolgárokkal.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.