Donald Trump valójában egy spanyol krumplitermelő nő

2018. május 14. 13:56 - szerző: 168 Óra

Most végre mindenki megkapja a választ arra az égető kérdésre, hogyan nézne ki nőként Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke. Egy újságíró a spanyol vidéket járva interjút készített egy spanyol krumplitermesztő asszonnyal, aki ezután világhírre tett szert. Fotóját hamar felkapta az internet, ugyanis a nő megszólalásig emlékeztet az elnökre. Azóta külön hashtaget is kapott #SenoraTrump néven – írja a Business Insider.

Az újságíró posztolt egy képet Instagram oldalán a kapát tartó Dolores Leis Antelo asszonyról. Nem állt szándékában kiemelni a hasonlóságot a farmer és a milliárdos elnök között. A posztot azóta törölték, de addigra már elterjedt a világhálón.

The universe has found a #doppelganger of our #commanderinchief and she's a Spanish potato farmer 😮 #SenoraTrump

Kenneth Tom (@kentomming) által megosztott bejegyzés,

A Twitter-felhasználóknak köszönhetően a kép önálló életre kelt.

A posztoló ebben a posztban hangsúlyozza, hogy a kép nem Photoshoppal készült, és hogy Trump állítólag utálja a kettejük hasonlóságát kiemelő fényképeket.

A Huffington Post beszámolója szerint Antelo asszony amúgy 40 éve házasságban él, se számítógépe, se telefonja nincsen, most mégis netes celebbé vált. Úgy gondolja, hogy a hajszíne miatt kaphatták fel a képét, és elbűvölte, amikor megtudta, hogy Trump-hoz hasonlítják.