Öngyilkosságot kísérelt meg Demcsák Zsuzsa fogadott fia, Leon

2020. március 2., 12:10

Szerző:

Horváth Leon neve négy éve került reflektorfénybe, amikor 18 évesen pert nyert a gyámhivatal ellen, miután kikerült az állami gondozás rendszeréből.

A fiatal fiú ezután ismerkedett meg a Mokka műsorvezetőjével, aki annyira megkedvelte őt, hogy befogadta a családjába. Demcsák Zsuzsa azóta nevelt fiaként tekint rá. Leonnak bejárása van Demcsák Zsuzsa lakásába, a nagyobb ünnepeket is együtt töltik.

A Bors egyik olvasója pár nappal ezelőtt felismerte a fiút egy vidéki kórház sürgősségi osztályán, ahol éppen a karján lévő vágott sebeket látták el.

A lap megtudta: öngyilkossági kísérletet hajtott végre magán.

A fiú megerősítette a történteket. 

„Egy ideje már foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata, de addig az estéig mindig találtam arra okot, hogy ne tegyem meg. Aznap viszont nagyon magányosnak és haszontalannak éreztem magam. Senkit sem hívtam fel, hogy legalább szóval tartson, amíg elmúlnak a sötét gondolataim. Korábban, ha rosszul éreztem magam, Zsuzsát hívtam, de arról sosem beszéltem neki, hogy mit tervezek. Csak beszélgettünk és ő képes volt visszaadni az életkedvemet. Aznap este viszont nem tárcsáztam a számát.

Bementem a fürdőszobába, és megtettem. 

Az ismerősöm jött be, miután nem talált sehol, és a szólongatásra sem válaszoltam. Azonnal bevitt az ügyeletre" – mesélte Leon.

Demcsák Zsuzsa – akit a hírek szerint nagyon megviselt az eset – nem kívánta kommentálni a történteket.

Igaz, van neki baja enélkül is elég.