Jön az álomtandem: Berki Krisztiánnal az oldalán mondja el kendőzetlen véleményét Mészáros Lőrincné tévéjében Demcsák Zsuzsa

2020. augusztus 4., 06:32

Szerző:

A Life TV augusztus 31-én startoló, Breéking! című délutáni talk show-t párban, de időről időre változó felállásban Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea, valamint Berki Krisztián és Hajdu Steve vezeti majd. A műsorvezetők minden adásra összeválogatják a számukra éppen legérdekesebb cikkeket és videókat, amelyekről aztán meghívott vendégeikkel együtt

kendőzetlenül elmondják a véleményüket.

A tévé új sztárja, Demcsák Zsuzsa a Blikknek elmondta: Berki Krisztiánnal korábban dolgoztak már együtt a FEM3-nál, ahol voltak emlékezetes adásaik.

„Voltak vicces csörtéink, de az a jó ebben a történetben, hogy Krisztián nagyon tiszteli az én karakteremet, a műsorvezetésemet, a hozzáállásomat, tehát a végén én bármikor rászólok vagy megpróbálom őt a megfelelő mederben tartani, arra nagyon hallgat – mondta Demcsák, hozzátéve: egyáltalán nem bánja, ha Berki néha csipkelődik, mert ettől lesz a műsornak dinamikája, amit Berki is  megerősített.

„Zsuzsa vezeti a műsort, én meg reagálom, piszkálom őt, a vendégeket, és elmondom mindenről nyersen meg szókimondóan a véleményemet, ahogy szoktam" – árnyalta tovább a képet Berki.