Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Horrorisztikus rovarfészket találtak egy szombathelyi bokorban, hívták a katasztrófavédőket, de azok csak pénzért segítenek

2019. október 10. 10:05 - szerző: 168 Óra

A nyugat.hu olvasója értesítette a lapot arról, hogy a múlt héten kutyasétáltatás közben őt és a kutyáját is megtámadták a darazsak, de valamiért senki se foglalkozik az esettel. Az olvasót ugyan csak egy darázs csípte meg, viszont a kutyát több rovar is megtámadta, így állatorvosi kezelésre szorult.

Az olvasó először a 112-t tárcsázta, onnan a Magyar Méhészek Egyesületéhez irányították. Az általuk ajánlott szombathelyi méhész pedig múlt hét óta egyszer se hívta vissza. Nem hagyta annyiban, és az Országos  Katasztrófavédelmi Főigazgatósághoz fordult segítségért, onnan ugyan visszahívták, de azt mondták, hogy csak akkor segítenek,

ha vállalja az esetleges költségeket.

Az olvasó nem vállalta.

A darázsfészek közterületen, a Szent Flórián körút 49. és 47. szám előtti bokornál található. A lap szerint jogos az aggodalom, mivel ránézésre is elég veszélyes fészekről van szó.