Curtis Instagramon ismerte be, hogy szenvedélybeteg, még Majkától is elnézést kért

2019. január 7., 12:25

Szerző:

Kedves ismerősök és rajongók! Sajnos idő kellett ahhoz ,hogy belássam a betegségem...Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért! Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba ,hogy újra az igazi Curtist kapjátok(a januári fellépéseket holnap lemondom). UI:Szeretlek Petike és mindenben igazad volt – írta a rapper Instagram-oldalán.

Curtis, aki sokáig Majkával közösen lépett fel, sorra mondta le az előadásait, amivel legutóbb éppen hátrányos helyzetű gyerekeket hagyott cserben. A rapper drogproblémáiról már régóta suttogtak a szakmában, tavaly aztán zenésztársa és barátja, Majka borította a bilit egy koncerten, ahol a közönség előtt, a mikrofonba mondta el, miért nincs vele Curtis, és milyen kokainnal kapcsolatos gondokkal küzd.

A két rapper akkor nagyon összeveszett, az internet népe és persze a celebvilág is állást foglalt, vajon jól tette -e Majka, hogy így kiadta barátját. 

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.