Csaba bement egy idegen házába Esztergomban, megitta a szeszt, amit a hűtőben talált, aztán elaludt az egyik szobában

2019. május 17., 10:29

Szerző:

Május 14-én hajnalban érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy esztergomi családi házban a tulajdonosok egy idegen férfit találtak az egyik szobában.

A helyi járőrök a helyszínen meghallgatták a bejelentőt, aki elmondta, hogy amikor a lánya hazaérkezett, akkor vették észre, hogy

az ágyában egy idegen férfi alszik.

Az egyenruhások felébresztették, mellette a földön üres italos üvegek is hevertek. A 41 éves F. Csaba nem emlékezett, hogyan jutott be a házba, csak arra, hogy kivette a hűtőből az ott talált alkoholt, amit megivott, majd elaludt. A férfit az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárás.

Csabát már ismeri a rendőrség. Április 9-én egy esztergomi iskola előtt hagyott kerékpárt tulajdonított el, egy hónappal később pedig egy esztergomi hotelből lopott: bement a recepciós pult mögé, és onnan készpénzt, cigarettát és öngyújtót tulajdonított el – írja a police.hu.

 

Tegnap 14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.