Budapestre jön Kabir Bedi, a maláj tigris

2018. november 13., 15:21

Szerző:

A világhírű olasz testvérpár Guido & Maurizio De Angelis visszatér Budapestre! 2019. február 16-án a Papp László Budapest Sportarénában ismét élőben csendülnek fel a jól ismert filmslágerek. Az este különlegessége a koncert két sztárvendége, Terence Hill és Kabir Bedi – írja a Blikk.

Az anno Sandokant alakító 72 éves színész korábban egyetlen alkalommal, 1986-ban járt Budapesten amikor a budai Skála áruházat népszerűsítették közreműködésével. A Roger Moore főszereplésével készült 1983-as James Bond-filmben, a Polipkában ő játszotta Godinát, aki a markában szétmorzsol két dobókockát. Tagja az amerikai filmakadémiának 

Guido és Maurizio De Angelis nevéhez olyan slágerek fűződnek, a „Különben dühbe jövünk”, „Az ördög jobb és balkeze”, „Az angyalok is esznek babot”, a „Bűnvadászok”, a „Seriff az égből”, a „Banános Joe”, vagy a „Sandokan – A maláj tigris” zenéje.

A világhírű olasz színész, Terence Hill (Mario Girotti) elvállalta a koncert szervezői által meghirdetett jótékonysági aukció védnökségét. Árverés alá kerül egy felújított Dune Buggy, amely egy az egyben olyan, mint a „Különben dühbe jövünk” című film legendás autója. A nyertes nevét Terence Hill fogja kihirdetni a koncerten, s ünnepélyes keretek között adja át neki a Buggy slusszkulcsát.