Budapest tengerpartja még szebb, mint tavaly, és ez még nem minden

2019. június 26., 14:28

Szerző:

Több mint 3 milliárdos fejlesztéssel a régió egyik legszebb strandjává változtatták az egykori sóderbányát, ahol tilos és veszélyes volt a fürdőzés. A Lupa-tó kristálytiszta, türkizkék vize mellett ma már a karibi szigetvilágot idéző, pálmafás, fehérhomokos "tengerpart” várja megannyi szolgáltatással, sportlehetőséggel és színvonalas gasztronómiai kínálattal a látogatókat. Felépült egy több száz fős rendezvényház, ahol esküvőktől a céges rendezvényekig bármit meg lehet valósítani. A gyerekekkel érkező családok külön kialakított részen pihenhetnek és idén már egy tó menti glampingben is alhatunk, vagy direkt buszjárattal juthatunk ki a belvárosból a Lupa-tóhoz.

Sport - A Lupa egy egyedülálló élménycentrum, ahol több tucat sport várja a látogatókat a nyári hónapokban: itt van például a közép-európai régió legnagyobb wakeboard centruma, működik egy búvárcentrum, de a SUP és a többi evezős sport vagy vitorlázás és a surf kedvelőinek is kiváló a terep. A bevállalósabbak kipróbálhatják a Flyboardot, vagy a Jetovatort is. És nem beszéltünk még a változatos beach sportokról, a szabadtéri edzőteremről, a teqballról vagy a strand vízilabdáról, ahogy a nyíltvízi úszásra is nehéz lenne ideálisabb terepet találni.

Gasztronómia -  A Lupa-tó gasztronómiai kínálata is igyekszik minden igényt kielégíteni.  Míg az Öböl Strandon elsősorban hagyományos strandbüféket találunk, a LUPA Beach gasztrosétányán ott vannak a tipikus strand ételek és a különlegesebb fogások is, vízparti koktélbárokkal és beach klubokkal.

Újítások - Látványos idei fejlesztés a sport aréna, aminek homokos pályája és 900 fős árnyékolt lelátója, nemzetközi kupamérkőzések lebonyolítására is alkalmas. Izgalmas látvány a tó közepére 500 méter hosszan benyúló Viastein sétány, aminek a két oldalán színvonalas beach klubok és új strandszakaszok várják a látogatókat.

Luxuskörülmények, normál árakon - Természetes, kristálytiszta víz, rengeteg jó minőségű szolgáltatás, a legmenőbb tengerpartokat idéző környezet, azonban mindez nem drágábban, mint a nagyobb budapesti strandokon vagy fürdőkben. Aki nem elégszik meg a Lupa Beach alapban nyújtott szolgáltatásaival, az persze bérelhet baldachinos ágyaktól, privát partszakaszig sok extrát, ahogy a normál belépők helyett, VIP jegy is váltható, amiben már a vízen álló VIP stég ágyain túl, a welcome drinktől a törölközőig, sok minden található.

A Lupa-tó alapvetően egy kiemelkedő minőségű élményközpont szeretne lenni. Fehér homokos vízparttal, pálmafákkal, türkizkék vízzel, éttermekkel, büfékkel, koktélbárokkal, vagyis egy olyan hely, ahol küllemében és minőségében átélhetjük a távoli tengerpartok nyaralás élményét, valamint ideális otthona a vízi és strandsportoknak. Egyszerre próbál a családoknak és a fiatalabbaknak, vagy a turistáknak és a helyieknek megfelelni, hiszen mindenki megtalálhatja, ami neki kedves és vonzó – mondta az ötletgazdája Gerendai Károly.