Will Smith ezúttal a Széchenyi fürdőből jelentkezett be

2019. október 8., 20:45

Szerző:

Will Smith ismét dobott egyet Magyarország imázsán. A színész a részben Budapesten forgatott filmje, a Gemini Man bemutatója alkalmából a rendező Ang Lee-vel együtt a Széchényi fürdőben fogadta az ötmilliós nézettségű Good Morning America stábját – vette észre a hvg.hu.

A riportban megkóstolták a fürdő gyógyvizét, miközben Budapestre koccintottak, majd a színész, a rendező és a riporter is kapott egy hátmasszázst a teraszon.

Will Smith a Gemini Man premierjére utazott vissza Budapestre, a bemutató mellett egy koncertet is adott a Szent István Bazilika előtt.

A színész már a tavalyi filmforgatás alatt is komoly reklámot csinált a magyar fővárosnak, amikor a Lánchíd tetején táncolt, vagy amikor bejelentkezett a Frida Kahlo kiállításról.

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.