Brutálisan megvertek egy német topmenedzsert a biztonsági őrök a budapesti bulinegyedben

2019. március 13., 07:05

Szerző:

Műteni kell azt a német állampolgárságú férfit akit péntek este brutálisan megvertek egy szórakozóhely biztonsági őrei a budapesti bulinegyedben – írja a Blikk. A bulvárlap szerint az 57 éves férfi – egy német autógyár topmenedzsere – a két itt élő fiát látogatta meg a magyar fővárosban. Beültek vacsorázni az étterembe, evés és némi beszélgetés után távoztak, de aztán meggondolták magukat, és visszatértek, mert annyira tetszett nekik a szórakozóhely. Ez az, amit nem kellett volna, visszatértükkor ugyanis a biztonsági őrök megtámadták őket. A két fiút gázsprével lefújták, aztán ütni kezdték a nagyobbikat, az öccsét pedig megrúgták, amikor a segítségére sietett. Aki brutális verést kapott, az az apjuk volt. Őt akkor támadták meg, amikor a mobiltelefonja kamerájával elkezdte rögzíteni a támadást.  

– Legjobban a feje sérült meg, az arccsontja és a járomcsontja is eltört

– mesélte az ügyvédje, Varga Zoltán a Blikknek. Szerinte különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértésnek minősülhet, ami történt. Az apa súlyos, a két fia könnyű sérüléseket szenvedett, a bulvárlap pedig úgy tudja, hogy az erzsébetvárosi rendőrség négy embert hallgatott ki gyanúsítottként az ügyben. 

Bár az apa kórházi kezelésre szorul, saját felelősségre Németországba utazott. Ott állapították meg, hogy műteni kell a sérülései miatt.