Megint a börtönben kötött ki a férfi, aki a homlokára tetováltatta, hogy „a bűnözés kifizetődő"

2020. február 21., 06:10

Szerző:

A 38 éves, indianai visszaesőt, Donald Murray-t ezúttal hétfőn kapták el a rendőrök, és rögtön meg is vádolták egy csomó dologgal a rendőri intézkedésnek való ellenállástól kezdve a felelőtlen vezetésen és a kocsilopáson át a metamfetamin birtoklásáig – írta az Index.

Ez egy tavalyi tweet róla, de most is pont így néz ki:

Murray tavaly decemberben is összetűzésbe került a rendőrökkel, akik akkor azért kezdték el üldözni, mert lekapcsolt lámpákkal vezetett. A férfi akkor is menekülőre fogta a dolgot, majd miután nekiment egy fának, gyalog próbált menekülni. Amikor a rendőrök elfogták, állította, hogy nem tudja, mi a neve

 

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

2024. április 23., 13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.