Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Felélte a vagyonát, dermesztő helyzetbe került a súlyos beteg Boros Lajos

2020. május 15. 10:15 - szerző: Blikk/168 Óra

Egy bonyolult szívműtét és öt hétnyi kóma után két év alatt szedte össze magát Boros Lajos. A rádiós azonban alighogy visszatért az éterbe és a színpadra, a járványveszély újra szobafogságba kényszerítette. Nemcsak a kora – 72 éves –, de legyengült immunrendszere és krónikus betegségei miatt is a fokozottan veszélyeztetettek közé tartozik – írja a Blikk.

„Lassan feloldják a szigorú óvintézkedéseket, de én azután sem merek majd tömegbe menni – mondta Boros, aki a Dumaszínház berkein belül önálló zenés stand up műsorából hármat tudott megtartani, aztán jött a karantén. Pedig jól jött  a gázsi, mert a sok kezelés, a gyógyszer, a diéta felemésztette anyagi tartalékait.

Boros nyugdíja alig több mint 110 ezer forint.

„Amikor fogyni kezdett a pénzem, eladtam az autómat, majd fél éve a veresegyházi telkünktől is megváltam. Az ára jól jött, de nem sokáig húz ki a bajból. Nem szeretnék panaszkodni, igyekszem megoldani a gondjaimat, eddig sikerült – mesélte a lapnak Boros Lajos.