Öltöny Párizsból, eperbor Olaszországból: Hárommilliós zsúron ünnepelte a kis Lilien és Rómeó születésnapját a Bódi-család

2020. február 21., 12:28

Szerző:

Tíz év különbséggel, Bálint-napon született a zenész Bódi Csabi két kisebb gyermeke, Rómeó és Lilien. A család a jeles alkalomra  Párizsból rendelt öltönyt, eperbort Olaszországból, hatvan ember fürdött ételben, italban, aranyban a köszöntő bulin – írja a Bors.

Bódi Csabi és felesége, Gina tökéletes születésnapi partit akartak szervezni gyermekeinek. Sajnos nem hívhatták meg az összes rokont (1996-ban, Csabi bátyjának esküvőjén ezren voltak), ezért össze kellett állítani a szűkített vendéglistát, meg kellett keresni a legjobb éttermet, a legfinomabb falatokat, a legjobb borokat, a tökéletes ruhát, a hozzá illő új ékszereket.

A parti végül tökéletesre sikerült.

„A partit közösen szerveztük Ginával, volt minden: a legdrágább whiskyk, prémium vodkák, négyezer forintos borok, japán szilvapálinka, és hozattam eperbort Olaszországból. Körülbelül hárommillió forintot költöttünk el. Az ételekről is heteken át egyeztettem, a legkülönlegesebb fogás a vízibivaly gulyásleves volt – sorolta a tételeket a lapnak az énekes.