Felelősségtudata garantálja Berki Krisztián szerint, hogy kiváló főpolgármester lesz belőle és nyugdíjba küldi Tarlóst

2019. július 22., 16:25

Szerző:

Úgy tűnik, Berki Krisztián pénteki bejelentése, miszerint indul a budapesti főpolgármester-választáson, mégsem egy hülye vicc.

Berki a hétfő reggeli Mokkában ugyanis már azt is kifejtette, hogy azért ő a legideálisabb jelölt, mert a

felelősségtudat, professzionális csapat, szakemberekből álló háttér és persze a budapesti lakosok bevonása garantálja, hogy alkalmas.

Úgy gondolja, ő valamit vagy teljes erőbedobással csinál, vagy sehogy. Hozzátette, hogy Tarlós Istvánnak ideje lenne nyugdíjba vonulnia.

A műsorban szintén vendégeskedő Jeszenszky Zsolt kormánypárti médiaceleb véleménye szerint

Berki abszolút komolyan vehető

– írja a Ripost.

Ha még ez sem volna elég meggyőző, Berki mellett szól még, hogy a jelek szerint akkor sem fordít hátat a barátainak, amikor azok bajba kerülnek: tavaly tavasszal például nagyon szép szavakkal köszöntötte fel régi, kedves cimboráját, a Dózsa György úti gázolóként megismert M. Richárdot, aki tényleg nagy szószban van. A jeles eseményről megható fotográfiával emlékeztek meg a felek:

 

14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.