Több száz millió forintos vagyont hagyott lányaira Benkő Dániel

2019. december 18., 10:34

Szerző:

Nagy értékű hagyatékról kell majd gondoskodnia a vasárnap elhunyt Benkő Dániel lányainak, a lantművész után ugyanis százmilliókat örököl majd két gyermeke, Vivien és Dalma – írta a Ripost.

Benkő Dániel budai háza festői területen, az erdő szélén fekszik, az egyik legelőkelőbb hegyvidéki részen, a XII. kerületben. Emellett van egy svábhegyi hangstúdiója is, valamint értékes festményeket, valamint százezreket érő gitárokat és lantokat is birtokolt.

Évekkel ezelőtt, egy interjúban ezeket a javakat kétszázmillió forintra becsülte, az összeg azóta jóval nagyobb lehet.

Benkő Dánielnek ingatlanvagyonán és műkincs-gyűjteményén túl volt egy felbecsülhetetlen értékű borgyűjteménye is. A lantművész több mint 1300 palackot halmozott fel a pincéjében található bortrezorban. Olyan különlegességeket is, amelyekből nála volt az egyetlen felelhető darab,

06:59

Alvászavarról akkor beszélünk, ha valaki lámpaoltás után félórával még nem alszik, ill. a probléma egy hónapon túl is fennáll. Az alváshiánynak komoly szervi – és pszichológiai következményei is lehetnek, ezeket csak akkor lehet hatásosan kezelni, ha szorongás áll a problémák hátterében.