Baltával rontottak áldozatukra a részeg baranyai ikrek, az egyikük még meztelenre is vetkőzött hogy megmutassa, milyen ijesztő

2018. november 14., 14:19

Szerző:

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt két baranyai férfi ellen, akik az év elején baltával törték be az idős sértett házának ablakait.

A vádlottak egypetéjű ikrek, akik hajléktalan, italozó életmódot folytattak, állandó jövedelemmel, vagyonnal nem rendelkeztek, azonban korábban

gyakran dolgoztak borért és élelemért az idős sértettnek.

Február elején a két testvér már a délelőtti órákban nagy mennyiségű alkoholt és kábítószert fogyasztott, ami agressziót váltott ki belőlük. A tudatmódosító szerek hatása alatt arról beszélgettek, hogy korábban a munkaadójuknak kárt okoztak, azonban a kárral arányban nem álló túlmunkával kellett azt ledolgozniuk.

Ezen a vádlottak felhergelték magukat,

magukhoz vettek egy baltát, és kiabálva, szitkozódva elindultak a sértett házához. Az idős sértett észrevette a vádlottakat, megijedt tőlük, ezért lakattal bezárta kaput. A továbbra is ordítozó vádlottak azonban rángatni kezdték a kerítést, és beugrottak az udvarra. Itt tovább folytatták a trágár üvöltözést, fenyegetést, és a náluk lévő baltával az egyikük többször ráütött a bejárati ajtóra, az ablakokra és a lépcsőre is.

Ezzel a baltával:

Fotó: police.hu

Amikor az egyik férfi észrevette, hogy cselekményüket többen észlelték, meztelenre vetkőzött, és a helyszínen

jelenlévők szeme láttára széttárt kézzel körbefordult, miközben közölte, hogy „ez vagyok!”, illetőleg „kiállok bárkivel”.

Ekkor az időközben helyszínre érkezett polgármester felszólította a férfit, hogy öltözzön fel, és menjenek haza, amit a vádlottak meg is tettek – írja az Ügyészség.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.