Belegondolni is félelmetes, mi történt volna, ha Gönczi Gábor nem veszi észre a kisgyereket, aki elkeveredett a szüleitől a füredi borfesztiválon

2019. szeptember 22., 12:35

Szerző:

Belegondolni is félelmetes, mi történt volna, ha Gönczi Gábor nem veszi észre azt a kisgyereket, aki az egyik balatoni fesztiválon elkeveredett a szüleitől – indítja felkavaró beszámolóját a Ripost.

A Tények műsorvezetője a balatonfüredi borfesztiválon sétálgatott a családjával, amikor észrevette, hogy néhány méterrel előttük egy kicsi gyermek halad. Hamar feltűnt számára, hogy a kisfiú felnőtt felügyelete nélkül kódorog, és bár sokan inkább elfordították volna a fejüket, mert nem szívesen folynak bele ilyen ügyekbe,

Göncz Gábor rögtön cselekedett. „Elkiabáltam magam a tömegben, hogy bocsánat, ezzel a gyerekkel van valaki? De ez egy fesztivál volt, tele emberekkel..." Senki nem válaszolt. 

Gönczi Gábor
Fotó: Pinterest

Ekkor szembesültem azzal, hogy eltűnt gyermeket vettünk észre. A feleségemmel azonnal ölbe kaptam, mire a gyermek üvölteni kezdett. (...) Egy férfi szólt, hogy a sétány másik végében már keresik a gyereket, adjuk csak oda neki, majd ő elviszi a szülőkhöz. (...) Nagyjából tíz percbe telt, mire végül megtalált minket a két síró szülő, az anyuka kikapta őt a kezünkből és elmentek.

Nyilvánvalóan nagyon megijedtek. 

Amint visszaadtuk a kisfiút a szüleinek, egymásra néztünk Ildivel, és mindketten zokogni kezdtünk" – mondta el a lapnak Gönczi, aki a félelmetes élmény hatására még jobban vigyáz a saját kisfiára.