Azt hitték, egy frontális karambolban halt meg a modell, később kiderült, gyilkosságról van szó

2018. október 15., 13:44

Szerző:

Amiről először a rendőrök azt hitték, hogy egy tragikus autóbaleset, kiderült, hogy valójában gyilkosság. Kelsey Quayle a Georgia állambeli Riverdale-ben éppen a munkahelyére, egy fogorvosi rendelőbe tartott, amikor autójával frontálisan karambolózott két másik járművel.

Fotó: Instagram

A fiatal nő nemrég költözött Atlanta mellé, hogy több modellkedési lehetőséget találjon. Bár egy fogorvos asszisztenseként dolgozott, legfőbb vágya volt, hogy modell lehessen.

Quayle-t kiemelték a roncsból, nem volt magánál, súlyos sérülései voltak, és csak kórházba szállítása közben vették észre a mentők, hogy a 28 éves nőt nyakon lőtték. Quayle-t pár nappal később levették a lélegeztetőgépről, a kórházban hunyt el.

A rendőrség egy közeli benzinkút biztonsági kameráján rekonstruálta, hogyan indul el teljesen normálisan Quayle, majd hirtelen, bármilyen előzmény nélkül átmegy a szembe sávba és két autónak ütközik.

A rendőrség egyelőre nem tudja, Quayle volt-e a célpont, vagy kereszttűzbe keveredett.

A japánkertnek és a japán stílusban épült kertnek az a célja, hogy egyszerre gyönyörködtessen és elgondolkodtasson, békés, nyugalmat árasztó helye legyen az elmélyülésnek, meditációnak. Ugyanakkor a japánkertben fellelhetjük az érdekes formájú köveket, ritka növényfajokat is.