Az évszázad bűnjele a fél csoki, amelynek a másik felét a létavértesi tolvaj ette meg

2019. április 26., 11:35

Szerző:

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségen 2018. augusztus 3-án arról, hogy édesanyja házába ismeretlenek betörtek.

Elmondta, hogy a házban senki nem tartózkodott, azonban egy tévé, egy fúró, egy szivattyú és további műszaki cikkek tűntek el. A létavértesi rendőrök a helyszínre mentek és adatgyűjtést, valamint tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként látókörükbe került egy helyi lakos. A 36 éves férfit előállították a rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás adatai szerint a férfi kifejezetten műszaki cikkeket keresett, de

miközben átkutatta a lakást még egy csokoládét is felbontott, beleharapott, majd otthagyta:

Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást – írta a police.hu.

Tegnap 19:12

A csodás lila virágaival pompázó orgona elbűvöl a látványával és az illatával, ám azt kevesen tudják, hogy az ehető növények közé tartozik. Mi több, kiváló immunerősítő, erős gyógyhatású növény.

Az ELLE Decoration legfrissebb lapszáma a tavasz, a hamisítatlan stílus és a ránk váró élmények tökéletes keveréke. Különleges kalandozásunk során a designújdonságokat éppúgy útba ejtjük, mint a legfelkapottabb szállodákat és legvonzóbb enteriőröket. Mert a világ inspiráló!