Az év legfurább, legszórakoztatóbb rendezvénye

2018. május 15. 15:04

Szokatlan őrület fut végig a világon, ami természetesen hazánkban is hódít és nem csak a gyerekek, de a felnőttek közül is sok rajongót gyűjtött maga köré. Hogy mi ez az őrült dolog? A slime.

A slime nem más, mint egy otthon is elkészíthető, nyálkás, ragadós, nyúlós anyag, amivel kicsik és nagyok is imádnak játszani. Lehet gyúrni, színezni, van belőle átlátszó és csillámló, de gyakorlatilag bármilyen olyan apró dekor elemmel feldobhatjuk, ami emeli azt a „most satisfying” érzést, ami miatt olyan széles körben népszerű lett a slime.

De még van hová fokozni az őrületet! Gyereknapon megrendezzük az év legnagyobb trutyis eseményét, a Slime Show-t, ahol nem kisebb célt tűztünk magunk elé, mint hogy elkészítjük a legnagyobb slime-ot, amekkorát még nem látott a világ.

Hogyan is kell elképzelni a Minimax Slime Show-t? Először is várjuk a sok-sok kisgyereket, aki szeretne egy óriási slime-os kalandban részt venni. Ők csapatokban, segítőink és persze a meghívott vendégeink közreműködésével fognak trutyit gyártani. A csapatok által készített slime-ot természetesen értékeljük is!

Az alapanyagot és a szükséges eszközöket természetesen mi adjuk, viszont jó, ha hoztok játszós ruhát magatokkal.

Ebben az egész mókában nem más lesz a társunk, mint Erdélyi Mónika és kislánya, Molli, akik mindketten nagy slime rajongók, és a legkülönfélébb színű, tartalmú, méretű és összetételű slime-okat is elkészítették már.

Szintén velünk tart a gyerekek egyik kedvenc YouTube videósa, Jánosik Gergely, aki ugyancsak nagy slime gyártó hírében áll, és a Mineshow rendezvényekről már sokaknak ismerős lehet.

A rendezvényre felnőtteknek ingyenes, a 18 éven aluli látogatóknak pedig a következő oldalon lehet jegyet vásárolni: http://slimeshow.hu/

A rendezvény Facebook eseményén minden fontos információ és újdonság megtalálható a Slime Show-ról.

(X)