Átadták Pozsonyban a Sinclair új bemutatótermét

2019. október 16., 14:15

Szerző:

Valóságos multikulturális találkozóvá vált a Sinclair új bemutatótermének átadási ünnepsége szep­tember 6-án Pozsonyban. Mind szlovák, mind magyar partnereink eljöttek az eseményre, ahol Ivo Nešpor vezérigazgató is részt vett, és – dacára a nem éppen kedvező időjárásnak – igen jó volt a hangulat.  

Sinclair 17 éve a légkondicionálás, az utóbbi években viszont már a hőszivattyúk és a LED-lámpák piacán is jelen van, és 30 országban tevékenykedik partnerei segítségével. – Mindent szívből csinálunk, hűséges partnereink és ügyfeleink nélkül nem tudnánk nagy dolgokat véghez vinni, ők a jövőnk, és hiszek a további sikeres együttműködésben. Valójában a Sinclair-légkondicionálás fő célja, hogy az emberek kényelmesebbé tegyék otthonaikat, természetesen tekintettel a bolygónk környezetvédelmére is – mondta Ivo Nešpor.

Sinclair klímakészülékek a kiotói jegyzőkönyv szerinti, fluorozott üvegházhatású gázokat tartalmaznak. Az új, R32 környezetbarát hűtőközeg alkalmazásának köszönhetően a Sinclair vállalatnak 2017 és 2018 között a legtöbb oldalfali klímánál sikerült 65 százalékkal csökkentenie a CO2-kibocsátási kvótát. Ezt a környezetbarát technológiát fokozatosan bevezetjük a többi termékkategóriában is. A Sinclair mobil klímák és párátlanítók környezetvédelmi szempontból még feltűnőbb eredménnyel dicsekedhetnek, mivel ezek R290 Propan természetes hűtőközeget tartalmaznak. Ennél a hűtőközegnél a GWP-potenciál értéke 3.

„A nyugat-európai piacon, például Angliában, Németországban vagy Svájcban is jelen vagyunk, de a közép- és kelet-európai piacon is működünk. Törekszünk arra, hogy a volt Szovjetunió piacán is kibővítsük üzleti tevékenységünket” – tette hozzá Nešpor, aki kollégáival, Zdeněk Čížek pénzügyi igazgatóval és Dušan Mráz kereskedelmi igazgatóval együtt vágta el a szalagot.

Szeretjük bolygónkat, és nem közömbös számunkra, milyen légkörben fognak nevelkedni gyermekeink és a további generációk. (x)