Arnold Schwarzenegger is csatlakozott Törőcsik Mari alapítványához, négymilliót remélnek a macijától

2018. augusztus 30. 09:43 - szerző: 168 Óra

Ryan Gosling és Harrison Ford után Arnold Schwarzenegger is csatlakozott Törőcsik Mari Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványához.

A színésznő a Borstól tudta meg a hírt és nagyon meghatódott. „Annál nagyobb megtiszteltetést aligha tudok elképzelni, mint hogy Arnold Schwarzenegger a mi alapítványunkat tiszteli meg a jelenlétével. Vannak sztárok és világsztárok, azon belül jó és kevésbé tehetséges színészek. Ő olyan kultikus világsztár, aki páratlan tehetséggel bír, ráadásul ezzel a nemes cselekedettel azt is bebizonyította: nemcsak színésznek kiváló, hanem embernek is. Köszönöm neki" – mondta Törőcsik Mari.  

A Kárász Róbert ötlete nyomán 2012-ben létrejött alapítvány sztárok jótékonysági célra felajánlott plüssállataiból  hirdet minden évben aukciót. Az alapítvány sérült emberek munkához juttatásában segít.

az árverést december 5-én tartják, a a szervezők azt remélik, hogy Arnold Schwarzenegger plüssállatával megdöntik az eddigi csúcstartó, Harrison Ford macijának értékét is, amely négymillió forint volt.

Az alábbi fotót a filmügyi biztos felesége, Vajna Tímea tette közzé, aki eszerint végre csinált valami önmagán túlmutatót is. Nem tudjuk, honnan érkezett a poszt, de tegnap még nagyon úgy tűnt, hogy sosem ér véget számára a baleári nyár Ibizán.