Elárverezik Andy Vajna személyes tárgyait, egy Munkácsy-kép is van köztük – jelentette be zokogva Vajna Tímea

2019. november 5., 13:04

Szerző:

A Die Hard és Rambo című filmek egyedi forgatási képei, Rambo kései és más filmes relikviák, műtárgyak és személyes tárgyak, így az Andy Vajna által használt, még mindig szivarszagú autó is megvásárolható lesz egy december eleji aukción – jelentette be az egykor szintén Vajna által tulajdonolt Tv2 reggeli műsorában, a Mokkában Vajna Tímea.

Kalapács alá kerül egy Munkácsy-festmény is

– tette hozzá az özvegy.

A befolyt összeg egy részét egy kardiológiai gyerekosztály támogatására szánja – közölte. A kétszáznál is több tárgyat, amelyet ő maga válogatott ki, egy időre ki is állítják.

„Nagyon nehéz megválni mindentől", de el kell kezdeni az új életét, mert úgy érzi, hogy beleragadt a gyászba. Ráadásul „mindenki valamit akar” tőle, nem tud bízni senkiben. Szerinte sokkal jobb lesz, ha visszamegy az Egyesült Államokba, ahova már a héten elutazik. – Nem akarom sajnáltatni magam, de amin átmentem...

Senkinek nem kívánom, amit csináltak velem, közeli barátok, meg ez az egész biznisz dolog 

– magyarázta Vajna Tímea, akiben már csak a barátok, macskák és a szülei tartják a lelket – írja a hvg.hu.

10:13

Az elhízás világszintű probléma: a Föld lakosságának 51 százaléka, vagyis több mint négymilliárd ember küzd túlsúllyal, ami nagyrészt az egészségtelen táplálkozásnak, a mozgásszegény életmódnak és a rossz minőségű ételeknek köszönhető.

06:59

Alvászavarról akkor beszélünk, ha valaki lámpaoltás után félórával még nem alszik, ill. a probléma egy hónapon túl is fennáll. Az alváshiánynak komoly szervi – és pszichológiai következményei is lehetnek, ezeket csak akkor lehet hatásosan kezelni, ha szorongás áll a problémák hátterében.