„Ancsika ül a tolókocsijában, mi hárman a fiúkkal húzzuk-vonjuk" – Marsi Anikó és Palik László valóságshow-t forgatna a combcsonttöréses hétköznapokról

2019. április 10. 13:48 - szerző: 168 Óra

A Marsi Anikó, Palik László páros komolyan gondolkodik azon, hogy egy reality show-t forgassanak az életük jelenlegi szakaszáról, melyet a tények műsorvezetőjének combcsonttörése felforgatott – írja a Bors.

„Ancsika ül a tolókocsijában, mi hárman a fiúkkal húzzuk-vonjuk,ő tiltakozik, hogy nincs szüksége segítségre, és közben a mankójával hadonászik, úgy 'fenyeget' minket.

Minden nehézség ellenére őszintén mondom, hogy nagyon jól szórakozunk mindannyian, igyekszünk ugyanis a lehető legjobb hangulatban megélni a helyzetet. A baleset miatt az életünk felépült rutinja megszűnt létezni, a fiúk nincsenek olyan szinten kiszolgálva, mint eddig. Éppen ezért felmerülnek bizonyos praktikus kérdések, például hogy hol tartjuk a zoknit, merre van a kabát. A srácok most szintet lépnek, az egyszer biztos – idézte fel a lapnak a család hétköznapjainak hangulát Palik József.